Kategóriák

TEKO TN21-B-sorozatú műszerdobozok

Cikkünkben az olasz TEKO cég TEKNET sorozatba tartozó TN21-B családját mutatjuk be. Ezeket a dobozokat esztétikus megjelenés, ergonómikus kézi kialakítás jellemzi. Raktárról 2 féle színkombinációjú és 2 féle elemtartós kivitelt kínálunk.

Termékismertető

Az olasz TEKO cég tetszetős, jó minőségű alapanyagokból előállított műszerdobozai kedveltek a fejlesztők körében. A cég a felhasználók szinte minden igényét kielégítő széles termékválasztékkal rendelkezik, dobozait a magas minőség, innovatív dizájn, olaszos tervezési stílus jellemzi. E kínálatából a HAND HELD családba tartozó TEKNET sorozat előnyeire szeretnénk felhívni a figyelmet.

A cég TEKNET sorozatba tartozó TN21-B műszerdobozai kézi készülékek elhelyezésére alkalmasak. Esztétikus, ergonomikus, tetszetős kialakítás, kerekített sarok, eltérő színű oldalfalak jellemzik. A TN21-B műszerdobozok felhasználásával a felhasználó számára tetszetős, kényelmesen kézben tartható készülékeket építhetünk. A dobozok kiváló minősége, esztétikus megjelenése piaci előnyt jelenthet a készülék gyártójának, a hasonló, konkurens termékekkel szemben. A TN21-B dobozokban 2xAA (mignon), vagy 1x9V elemek elhelyezésére van hely kialakítva, míg a TN21-B2 dobozokban 4xAA (mignon), vagy 2x9V elemek helyezhetők el. A hátlapon nyitható elemtartó fedő található. A felső lapon süllyesztett, fóliabillentyűzet beépítésére van lehetőség. A doboz oldalán elhelyezett elasztikus műanyag (Elastomer) betétek színe eltér az alap doboz színétől, ezzel is növelve a doboz tetszetős kinézetét.

A TN21-B műszerdobozokat fekete/sötétszürke, illetve fehér/világosszürke színösszetételben raktárról tudjuk szállítani.

 

A műszerdobozok jellemzői:

  • fekete/sötétszürke és fehér/világosszürke kivitelben
  • égésgátló ABS anyag, Elastomer kiegészítés
  • innovatív, ergonomikus dizájn
  • tetszetős kialakítás

 

TN21-B műszerdobozok cégünk kínálatában

CikkazámTípus
94-03-84 TEKO TN21-B.29 Fekete/sötétszürke műszerdoboz elemtartóval, 155x95x24,2mm
94-03-85 TEKO TN21-B.30 Fehér/világosszürke műszerdoboz elemtartóval, 155x95x24,2mm
   
94-07-19 TEKO TN21-B2.29 Fekete/sötétszürke műszerdoboz elemtartóval, 155x95x24,2mm