Kategóriák

Olcsó, felületszerelt DC/DC-modulok

Ismerje meg a RECOM cég által gyártott olcsó felületszerelt R1SX-sorozatú 1W-os DC/DC konverter kínálatunkat!

Termékismertető

A RECOM cég a kiváló minőségű DC/DC átalakító áramköreivel vívta ki az elismerést a világpiacon. A cég kiváló minőségű, galvanikusan leválasztott AC/DC-, DC/DC-, LED-meghajtó moduljai és kapcsolóüzemű táp moduljai megtalálhatók az elektronikai ipar minden területén világszerte. A felületszerelt DC/DC-átalakító modul kínálatból az R1SX-sorozatú moduljai max. 1W kimenő teljesítményt adnak, miniatűr tokozásban. Az R1SX-sorozat tagjai az olcsó ár ellenére minőségben nem maradnak el a régebbi sorozatoktól, továbbra is a megszokott magas minőséget képviselik, az árcsökkenést a cég a termelési folyamatok átszervezésével, egyszerűsítésével érte el. A sorozatban a leggyakrabban alkalmazott, standard 3.3V/3.3V, 3.3V/5V és 5V/5V bemenő/kimenő feszültségű típusok találhatók.

Cégünk a RECOM cég hivatalos magyarországi disztribútoraként a cég által gyártott DC/DC-, AC/DC- és LED-meghajtó modulok széles választékát kínálja raktárról, ezenkívül a cégünknél raktáron nem található típusok szállítását is biztosítani tudjuk a RECOM cég teljes kínálatából.

Ha az Ön készülékébe DC/DC-, AC/DC- vagy LED-meghajtó modul szükséges, hívja cégünket, segítségére leszünk a megfelelő megoldás felkutatásában, a műszaki paraméterekben és árban.

 

Az R1SX-sorozat jellemzői:

  • miniatűr felületszerelt tokozás
  • 1 kV DC szigetelési feszültség
  • széles működési hőmérséklettartomány (-40…+100°C)
  • IEC, UL, EN kvalifikációk
  • ROHS, REACH kompatibilis

 

R1SX-sorozatú DC/DC-átalakítók cégünk kínálatában

CikkszámTípus
74-02-61 R1SX-0505-R, 1W, Vi=5V, Vo=5V, Io=200mA, SMD, 1KV szigetelt
74-02-62 R1SX-3.305-R, 1W, Vi=3.3V, Vo=5V, Io=200mA, SMD, 1KV szigetelt