Kategóriák

Diotec MMTL431A párhuzamos stabilizátor

Újdonságaink közül most a német DIOTEC cég SOT-23 tokozású MMTL431A sönt szabályozót mutatjuk be! Paramétereiben megegyezik a más gyártók által gyártott TL431A stabilizátorral, de azoknál sokkal olcsóbb.

A német DIOTEC cég a diszkrét félvezetők, főlek diódák és egyenirányító hidak specialistájaként ismert az elektronikai iparban. A széles választék lefedi a standard- és Schottky diódák, egyenirányító hidak, Zener-diódák, tranziens szupresszorok és egyéb speciális diódákat. A cég a félvezető diódák mellett bővíti kínálatát egyes standard, nagy tömegben alkalmazott integrált áramkörökkel. A DIOTEC magyarországi disztribútoraként raktárról kínáljuk a cég által gyártott termékek nagy részét. Ezekből utoljára a miniatűr SMA (DO-214AC) tokozású tranziens szupresszorok kerültek bevezetésre a kínálatba.

Az MMTL431A sönt szabályozó az ismert és egyéb nagy gyártók által kínált TL 431A sönt szabályozó megfelelője, azonos paraméterekkel. Alkalmazása olcsó megoldást jelent a drágább, más gyártó által kínált verziók kiváltására. Az MMTL431A felületszerelt, SOT-23 tokozásban kapható. Kínálatunkban a standard típust raktározzuk, de ha a NYÁK-kialakítás, vagy a gépi alkatrész beültetés miatt igény van akkor a tükrözött (reverz) lábkiosztású MMTL431AR típust is szállítani tudjuk megbeszélés alapján.

Kínálatunkban különböző kivitelű és feszültség értékű feszültség referenciák széles választékát találja furatszerelt és felületszerelt tokozásban. Kérje eladóink segítségét a megfelelő áramkör kiválasztásában.

 

Az MMMTL431A jellemzői:

  • univerzális tápfeszültség 1.8-5.5 V,felületszerelt SOT-23 miniatűr tokozás
  • max. katód feszültség +37V
  • referencia feszültség +2.495V ±0.5%
  • beállítható +Vref…+36V tartományban
  • katód áram 1…100 mA
  • ROHS, REACH kompatibilis

 

MMTL 431A kínálatunkban:

CikkszámTípus
43-05-67 MMTL 431A párhuzamos stabilizátor SOT-23