Kategóriák

Olcsó, felületszerelt DC/DC-modul

Tovább csökkentette az árakat a RECOM az R1SE sorozatú DC-DC konverter családnál!

Termékismertető

A RECOM cég a kiváló minőségű DC/DC átalakító áramköreivel vívta ki az elismerést a világpiacon. A piaci harc élesedése és a felhasználók igényeinek további hatékony kiszolgálása érdekében a cég piacra dobta a széles körben alkalmazott, SMD, +5V-os DC/DC-modul olcsó, alacsony árú változatát. Az R1SE-0505 az alacsony ára ellenére minőségben nem különbözik a régebbi típusoktól, továbbra is a megszokott magas minőséget képviseli, az árcsökkenést a cég a termelési folyamatok átszervezésével, egyszerűsítésével érte el.

Cégünk a RECOM hivatalos magyarországi disztribútoraként, az általa gyártott DC/DC-, AC/DC- és LED-meghajtó modulok széles választékát kínálja raktárról. Egyéb, nem raktári típusok szállítását is biztosítani tudjuk a RECOM teljes kínálatából előzetes egyeztetés alapján.

Az R1SE-0505 hatékonyan alkalmazható a hagyományos, lineáris feszültségszabályozókat tartalmazó tápegységekben, kiküszöbölve azok hátrányait, mint pl. zajérzékenység, disszipáció, helyigény (hűtőborda stb.). A DC/DC-átalakító használatával kis helyen megoldható a tápellátás, hatékonyan szűri a hálózati transzformátor felől érkező zajokat, valamint kiegészítő galvanikus elválasztást biztosít.

Az R1SE-0505 jellemzői:

  • felületszerelt tokozás
  • 1 kV DC szigetelési feszültség
  • magas hatékonyság (>75%)
  • széles működési hőmérséklet-tartomány (-40…+85°C)
  • UL60950-1 kvalifikált
  • ROHS, REACH kvalifikált.

 

ROE-sorozatú DC/DC-átalakítók  cégünk kínálatában:

CikkszámTípus
74-02-63 R1SE-0505, 1W Vi=5V Vo=5V Io=200mA SMD, 1KV szigetelt