Kategóriák

CELDUC termékeink összefoglalója

Cikkünkben a francia Celduc cég kínálatunkban megtalálható termékeit foglaljuk össze.

Celduc termékkínálatunról

Cégünk a francia CELDUC cég hivatalos magyarországi disztribútoraként az általa gyártott szilárdtest relék (SSR), mágneses közelítés kapcsolók, DIP tokozású reed-jelfogók és reed-kontatktusok széles választékát kínálja raktárról.

Eddigi cikkeinkben a linkekre kattintva megtalálja összefoglalónkat külön-külön a rezisztív fogyasztókhoz kínált-, a 3-fázisú-, az általános felhasználású-, a helytakarékos-, illetve motorvezérlő szilárdtest relékről. Ezek között megtalálhatóak az azonnali-, vagy nullátmenet kapcsolású, induktív, vagy rezisztív fogyasztók kapcsolására használható típusok.

További termékcsoportunk a reed-kontaktusok (reed-csövek). Ezek működési elve, hogy mágneses tér hatására a védőgázzal ellátott üvegcsőbe zárt érintkezőnyelvek átmágneseződnek, közöttük vonzóerő keletkezik. Ebből következik, hogy képesek kapcsolni extrém kis jeleket is és kiválóan használhatóak szélsőséges körülmények között is.

Az általános felhasználású DIP tokozású reed relék közös jellemzői a magas szigetelőszilárdság, hosszú élettartam. Érintkezői alacsony átmeneti ellenállásúak és kapacitásúak, ezért ezek a termékek is extrém alacsony feszültség és kis áramok kapcsolására alkalmasak.

Raktári kínálatunkban a Celduc cégtől még mágneseket, illetve felületre, vagy furatba szerelhető nyitásérzékelőket tartjuk.

Celduc raktári kínálatunk:

Amennyiben raktárunkban nem található CELDUC terméket keres, hívjon bennünket elérhetőségeinken és külön egyeztetés alapján segítünk beszerezni a keresett típust.