Kategóriák

TEKAL-sorozatú TEKO műszerdobozok

Igen tetszetős megjelenésű, IoT-eszközök beépítésére is alkalmas dobozcsaládot mutatunk be cikkünkben az olasz TEKO cégtől. A TEKAL család főbb jellemzője a kiváló minőségű felületkezelésű extrudált alumíniumprofil ház a két végén ABS véglezáróval.

Termékismertető

Partnerünk, az olasz TEKO cég kiváló minőségű műszerdobozai ismertek az elektronikai iparban. A termékeit a magas minőség, innovatív dizájn, olaszos tervezési stílus jellemzi. A cég kínálatából az ALUMINIUM családba tartozó TEKAL-sorozat műszerdobozait szeretnénk ügyfeleinknek bemutatni.

A TEKO cég a TEKAL sorozatú fém műszerdobozait kisméretű kézi készülékek elhelyezésére fejlesztette ki, mint pl. jeladók, kódadók, interfész áramkörök, IoT-eszközök stb. A doboz alapja kiváló minőségű extrudált, anodizált alumínium profil. A záróvégek ABS műanyagból vannak, a könnyű megmunkálás elősegítése érdekében. A záróvégeken könnyen kialakíthatóak a különféle nyílások pl. kapcsolók, USB-csatlakozók, LED-foglalatok számára. Az alumínium profil belsejében NYÁK-lemez tartó sínek vannak. A sorozat jellemzői az ergonomikus kialakítás, az ABS műanyag végek, kétféle szín kombináció, esztétikus, tetszetős külső és minőségi felület kezelés az alumínium részen. A dobozokat többféle nagyságban, fekete/sötétszürke, illetve fehér/világosszürke színösszetételben, raktárról tudjuk szállítani.

Találja meg igényeinek a legmegfelelőbb műszerdobozt a TEKO cég minőségi műszerdobozai közül. A fent bemutatott sorozaton felül műszerdobozok széles választékát kínáljuk raktárról.

 

A TEKAL-sorozat jellemzői:

  • Extrudált, anodizált (eloxált) alumínium profil,
  • fekete/világosszürke és fehér/sötétszürke kivitel,
  • többféle méret,
  • égésgátló ABS műanyag végek,
  • innovatív, ergonomikus dizájn,
  • tetszetős kialakítás.
Hírhez kapcsolódó termékek