Kategóriák

Kiváló minőségű, német gyártmányú szigetelt vezetékek

Gépek, berendezések, vezérlőszekrények - évek óta ellenőrzik, szabályozzák, továbbítják az adatokat akár extrém körülmények között is, és ez nem minden esetben "wireless", hanem "old school", vezetékes összeköttetéssel. Ahhoz, hogy ez kifogástalanul tudjon működni, megfelelő minőségű vezetékeket kell használni. Ismerje meg a Klasing Spezialkabel termékeit. Raktári kínálatunkból most az LiYV-T kábeleket ajánljuk figyelmébe!

Termékismertető

Az elektromos kábelek mint egyszerű építőelemek elengedhetetlen alapelemei minden elektromos és elektronikus berendezésnek. Egyszerű építőelemről van szó, ennek ellenére az elektromos hálózatok, berendezések tervezésekor elengedhetetlen a kiváló minőségű kábelek felhasználása mert a rossz minőségű kábel, rossz szigetelőanyag nagyon komoly gondokat okozhatnak a felhasználás folyamán esetenként égést, tűzeseteket is előidézhetnek.

A Klasing Spezialkabel cég a kiváló, hagyományosan magas német minőségi követelményeknek megfelelő kábelek gyártója. A cég széles kínálatából az elektronikai iparban leggyakrabban alkalmazott általános, kisáramú, szigetelt vezetékeket kínáljuk ügyfeleinknek, raktárról. Ezek a vezetékek az elektronikai berendezésekben leggyakrabban alkalmazott, elektromos kötések kialakítására használhatóak.

Az LiY V-t szigetelt, sodort kábel, flexibilis kötések kialakítására ideális, mindenféle elektromos berendezésben. Kínálatunkban 0,14mm²…0,5mm² vezeték keresztmetszetű típusokat kínálunk raktárról, bő színválasztékban. Szükség esetén 0,75mm²…1,5mm² típusokat is tudunk szállítani megbeszélés alapján. Az LiYV-T kábelek kiterjesztett hőmérséklet tartományig (+105°C) alkalmazhatók.

Keresse kínálatunkban a Klasing Spezialkabel LiYV-T kábeleket! Bizonyos típusoknál gazdaságos, 100m-es tekercses kiszerelés is elérhető.

 

Az LiYV-t kábelek jellemzői:

  • kiváló elektromos, mechanikai és termikus paraméterek,
  • széles hőmérséklet tartomány: -30…+105°C,
  • vezeték anyaga: réz,
  • vezeték bevonata: 0,14…0,35mm²-ig ónozott,
  • égésgátló szigetelés IEC 60332-1-2,
  • VDE megfelelőség,
  • többféle színben
Hírhez kapcsolódó termékek