Kategóriák

Minőségi hálózati aljzatok az Ön berendezéseihez

Cikkünkben megoldást kínálunk a készülékházra szerelhető EU-szabványú hálózati csatlakozókra 250V/16A teljesítményig.

Termékismertető

Az elektronikai berendezések elmaradhatatlan alkatrésze a tápellátást biztosító hálózati csatlakozás. A szigorú érintésvédelmi szabályok betartása érdekében a befelé jövő, bontható tápellátást hálózati aljzatokkal kell megoldani. A minőségi hálózati aljzatok használata, beépítése elengedhetetlen feltétele, hogy a berendezések a tesztelés folyamán teljesítsék a rájuk vonatkozó összes műszaki megfelelőségi feltételt.

A kínálatunkban az EU-szabványú hálózati aljzatok többféle kivitelben kaphatók, mint a 2-pólusú (IEC C8) (ún. borotva), szabványos 3-pólusú (IEC C13, C14) szimpla csatlakozó, illetve kapcsolóval és/vagy biztosíték foglalattal szerelt aljzatok. A csatlakozók a hátlapra szerelés módja szerint csavarokkal rögzíthető, illetve csavar fülek nélküli, bepattintható kivitelűek. A hátoldali (vezeték) csatlakozás alapján szabványos 4,8mm-es, 6,3mm-es sarus (Quick-connect), illetve forrfüles kivitelű típusok közül lehet választani. A hálózati aljzatok megfelelő alkalmazásával a készülék megfeleltethető a szigorú érintésvédelmi előírásoknak. Mi több gyártó termékét raktározzuk a most kiemelt termékcsaládból, a választékunk és az azonnali szállíthatóság remélhetőleg elősegíti a döntést a beszerzésnél.

A szerelhető hálózati aljzatok mellet cégünk kínálatában megtalálhatók a legkülönfélébb, EU-szabványnak megfelelő lengő hálózati dugók és lengő aljzatok széles választéka. Keresse a termékeket cégünk WEB-oldalán!

 

A hálózati aljzatok jellemzői:

  • Kiváló minőségű szigetelőanyag,
  • szabványos 250V 10/16A terhelhetőség típustól függően,
  • többféle kábel-bekötési szabvány,
  • többféle ipari szabvány megfelelőség,
  • szín: fekete.
Hírhez kapcsolódó termékek