0
Bruttó:
0.00 HUF
Nettó:
0.00 HUF
FONTOS ÜZENET

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy

2019. augusztus 10-i szombati munkanapon

 és 2019. augusztus 19-től 23-ig

minden egységünk zárva tart.

FONTOS ÜZENET

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy

2019. augusztus 10-i szombati munkanapon

 és 2019. augusztus 19-től 23-ig

minden egységünk zárva tart.

Kategóriák

Diotec felületszerelt egyenirányító diódahidak

Diotec SMD diódahidak nagy választéka nálunk! Találja meg az Ön részére megfelelőt közülük és mi raktárról leszállítjuk!

Termékismertető

Az egyenirányító diódahidak (Graetz-hidak) elengedhetetlen és nélkülözhetetlen elemei az elektronikai készülékeknek, függetlenül attól, hogy hagyományos- vagy kapcsolóüzemű tápegységekkel van megoldva a tápfeszültség ellátása. A német Diotec cég széles kínálatának egyik szegmense az egyenirányító hidak. Cégünk a Diotec magyarországi forgalmazója, ezáltal sok egyéb termék mellet az egyenirányító hidak széles választékét tudjuk ajánlani partnereinknek, raktárról. Ezek közül a felületszerelt (SMD) típusokat szeretnénk bemutatni. Mivel a diódahidak növekvő feszültség szerint csereszabatosak ezért adott termékcsaládból nem minden feszültség típust tartjuk raktáron, általában egy-két alacsonyabb és pár magasabb effektív feszültség értékű típust raktározzuk, így kis feszültségű oldalra és 230V-os oldalra is választhatók diódahidak. A kínálatban egy Schottky-diódahíd is megtalálható.

A B..S és B..S2A típusok SMD DIL tokozásban találhatók, mérete 8.3x6.4mm, Az alacsonyabb B..S típus magassága 2.5mm, áram terhelhetősége Iav=1A, a magasabb B..S2A típus magassága 3,1mm, áram terhelhetősége Iav=2,3A.

Az S.. típusok SMD MiniDIL tokozásban találhatók, mérete 4,7x3,9mm, magassága 1,6mm, az áram terhelhetősége Iav=0,8A.

Az MB..2S típusok úgyszintén SMD MiniDIL tokozásban találhatók, mérete 4.7x3,9mm, magassága 1,6mm, az áram terhelhetősége Iav=0,5A.

Az ABS.. típusok úgyszintén SMD tokozásban találhatók, mérete 5x4,4mm, magassága csak 1,5mm, az áram terhelhetősége a hasonló nagyságú típusokkal ellentétben magasabb Iav=1A.

Az ultra miniatűr MYS.. típusok mérete 3x3mm, magassága csak 1,8mm, az áram terhelhetősége Iav=0,5A.

A Schottky-diódás CS..S típus mérete 8.3x6.4mm, magassága csak 2,5mm, az áram terhelhetősége Iav=1A.

Cégünk kínálatában sok más egyéb Diotec termék mellet megtalálja a DIOTEC felületszerelt diódahíd termékeket. A WEB-oldalunkon írja be a kereső mezőbe a „Diotec”-kifejezést, a megjelenő találatok között válassza ki a Diódahidak-cikkcsoportba tartozó termékeket (kb. 94 találat), majd a megjelenő kereső/kiválasztó mezőkben a Tokozás típus: kiválasztó mezőben jelölje meg a NYÁK-ra ültethető (SMD) alkatrészeket. 

További DIOTEC cikkeink:
Diotec MMTL431A párhuzamos stabilizátor
Felületszerelt gyors egyenirányító diódák SMB és SMA-tokozásban
Nagy teljesítményű, felületszerelt szupresszor-diódák SMC-tokozásban
Diotec felületszerelt egyenirányító diódák

 

A Diotec SMD diódahidak jellemzői:

  • Felületszerelt miniatűr tokozások,
  • áram terhelhetőség 0.5A…2,3A típustól függően,
  • záróirányú effektív feszültség 80V…560V-ig típustól függően.