Kategóriák

Diotec felületszerelt egyenirányító diódahidak

Diotec SMD diódahidak nagy választéka nálunk! Találja meg az Ön részére megfelelőt közülük és mi raktárról leszállítjuk!

Termékismertető

Az egyenirányító diódahidak (Graetz-hidak) elengedhetetlen és nélkülözhetetlen elemei az elektronikai készülékeknek, függetlenül attól, hogy hagyományos- vagy kapcsolóüzemű tápegységekkel van megoldva a tápfeszültség ellátása. A német Diotec cég széles kínálatának egyik szegmense az egyenirányító hidak. Cégünk a Diotec magyarországi forgalmazója, ezáltal sok egyéb termék mellet az egyenirányító hidak széles választékét tudjuk ajánlani partnereinknek, raktárról. Ezek közül a felületszerelt (SMD) típusokat szeretnénk bemutatni. Mivel a diódahidak növekvő feszültség szerint csereszabatosak ezért adott termékcsaládból nem minden feszültség típust tartjuk raktáron, általában egy-két alacsonyabb és pár magasabb effektív feszültség értékű típust raktározzuk, így kis feszültségű oldalra és 230V-os oldalra is választhatók diódahidak. A kínálatban egy Schottky-diódahíd is megtalálható.

A B..S és B..S2A típusok SMD DIL tokozásban találhatók, mérete 8.3x6.4mm, Az alacsonyabb B..S típus magassága 2.5mm, áram terhelhetősége Iav=1A, a magasabb B..S2A típus magassága 3,1mm, áram terhelhetősége Iav=2,3A.

Az S.. típusok SMD MiniDIL tokozásban találhatók, mérete 4,7x3,9mm, magassága 1,6mm, az áram terhelhetősége Iav=0,8A.

Az MB..2S típusok úgyszintén SMD MiniDIL tokozásban találhatók, mérete 4.7x3,9mm, magassága 1,6mm, az áram terhelhetősége Iav=0,5A.

Az ABS.. típusok úgyszintén SMD tokozásban találhatók, mérete 5x4,4mm, magassága csak 1,5mm, az áram terhelhetősége a hasonló nagyságú típusokkal ellentétben magasabb Iav=1A.

Az ultra miniatűr MYS.. típusok mérete 3x3mm, magassága csak 1,8mm, az áram terhelhetősége Iav=0,5A.

A Schottky-diódás CS..S típus mérete 8.3x6.4mm, magassága csak 2,5mm, az áram terhelhetősége Iav=1A.

Cégünk kínálatában sok más egyéb Diotec termék mellet megtalálja a DIOTEC felületszerelt diódahíd termékeket. A WEB-oldalunkon írja be a kereső mezőbe a „Diotec”-kifejezést, a megjelenő találatok között válassza ki a Diódahidak-cikkcsoportba tartozó termékeket (kb. 94 találat), majd a megjelenő kereső/kiválasztó mezőkben a Tokozás típus: kiválasztó mezőben jelölje meg a NYÁK-ra ültethető (SMD) alkatrészeket. 

További DIOTEC cikkeink:
Diotec MMTL431A párhuzamos stabilizátor
Felületszerelt gyors egyenirányító diódák SMB és SMA-tokozásban
Nagy teljesítményű, felületszerelt szupresszor-diódák SMC-tokozásban
Diotec felületszerelt egyenirányító diódák

 

A Diotec SMD diódahidak jellemzői:

  • Felületszerelt miniatűr tokozások,
  • áram terhelhetőség 0.5A…2,3A típustól függően,
  • záróirányú effektív feszültség 80V…560V-ig típustól függően.