Kategóriák

Kiváló minőségű kábelek általános felhasználásra

Vezetékek, ahol érvényes a német precizitás! Kiemelkedő minőség kiváló érték/ár aránnyal! Ez a Lapp!

Termékismertető

A LappGroup cégcsoport tagjaként a LappKabel kiváló minőségű kábelek széles választékát kínálja már több mint 50 éve
az ipari felhasználások minden területére.

Most a raktári kínálatunkban megtalálható H05V-K kábeleket emelnénk ki, melyek megfelelnek az európai harmonizált szabványnak, egyvezetékes, sodort, PVC szigetelésűek. A jelentése az, hogy az Európai Unió egész területén egységes, harmonizált szabvány írja elő a gyártást és az alkalmazást,  nemzeti szabványoktól függetlenül.

A H05V-K kábelek vékony réz vezetékekből sodort, PVC szigetelésű, flexibilis kábelek általános felhasználásra. Az iparban leginkább a különféle elektromos készülékek, világítótestek stb. berendezésen belüli összekötő kábeleként alalmazzák.
A finom sodratnak köszönhetően flexibilisek, és a szabványelőírásoknak megfelelően a felhasználás, szerelés folyamán a hajlítási rádiuszt csökkenthetjük egészen a kábel átmérő négyszereséig.
A kábelek mellet széles választékot találhatnak a szükséges kiegészítőikből, mint pl. érvéghüvelyek, szemes saruk, gyors
csatlakozók, sorkapcsok, stb.

A Lappkabel H05V-K termékei mellett, egyéb gyártóktól származó, az adott szabványnak megfelelő termékek is megtalálhatók kínálatunkban. A H05V-K termékek méteres kiszerelésben, és gazdaságos 100m-es tekercsben kaphatók. A Lappkabel H05V-K termékek megtekintéséhez írja be a WEB-oldalunkon a böngésző mezőbe a „Lappkabel” kereső szót és a megjelenő találatok között válassza ki az „Általános célú szigetelt vezetékek” termékcsoportot.

 

A H05V-K kábelek jellemzői:

  • Kiváló elektromos, mechanikai és termikus paraméterek,
  • széles hőtartomány -40…+80°C (beszerelve),
  • feszültség tartomány Uo/U=300/500V,
  • VDE normáknak megfelelő,
  • többféle szabványos színben kapható.
Hírhez kapcsolódó termékek