Kategóriák

Tetszetős, olasz dizájnú, innovatív műszerdobozok

Egy tetszetős, színes gumi szalagokkal variálható, akár IoT eszközök beépítésére alkalmas műszerdobozt mutatunk be cikkünkben az olasz TEKO cégtől.

Termékismertető

Az olasz TEKO cég tetszetős, kiváló minőségű alapanyagokból előállított műszerdobozai ismertek és kedveltek a fejlesztők körében. A cég a felhasználók szinte minden igényét kielégítő széles termékválasztékából a kézi műanyag műszerdobozok egyik családját, a tetszetős WITEK dobozokat szeretnénk bemutatni.

A WITEK alap dobozok kétféle méretben, valamint kétféle szín kombinációban (fekete RAL 9004/sötétszürke RAL 7012, illetve fehér RAL 9002/világosszürke RAL 9018) kaphatók. A dobozok önmagukban is tetszetős külső kialakításúak, ergonomikus külalak, lekerekített külső élek jellemzik, de a megjelenés még variálható többféle, színes tömítőkeret választásával. A doboz a kiválasztott tömítőkerettel együtt alkot egy teljes egységet. Belül 4 csavaroszlop található NYÁK-lemez rögzítésére. A dobozok összepattintással záródnak.

A TEKO WITEK családba tartozó műszerdobozokat keresse weboldalunkon, a kereső mezőbe írja be a „TEKO WK” kifejezést, a tömítőkeretek megtekintéséhez pedig a „TEKO RWK” kereső szavakat.

Kínálatunkban a TEKO műszerdobozai rendkívül széles választékkal vannak jelen. Keresse a TEKO műanyag- és fém műszerdobozokat weboldalunkon.

A gyártó termékoldala: Tovább...

További TEKO cikkek:

 

A WITEK műszerdobozok jellemzői:

  • Fehér/világosszürke és fekete sötétszürke szín kombináció,
  • tetszetős dizájn, színes tömítő keretek,
  • 80x56x22mm és 90x46x20mm méretben,
  • Novodur P2H-AT alapanyag.