Kategóriák

Egymásba dugható sorkapcsok kínálatunkban

Találja meg az Önnek megfelelő egymásba dugható sorkapcsot! Ebben segítünk az olasz Stelvio-Kontek cég NYÁK-ba ültethető és lengő sorkapcsaival, amelyek közül 150-félét raktárról kínálunk 500V/24A-ig és akár 20-pólusig.

Termékismertető

Az olasz Stelvio-Kontek cég a Würth cégcsoport tagjaként a kiváló minőségű elektronikai csatlakozók európai gyártójaként ismert, egyik fő termékcsoportjuk az elektronikában széles körben alkalmazott NYÁK-ba ültethető sorkapcsok . Kínálatunkban több mint 150 féle Stelvio-Kontek sorkapocs szerepel, különféle kialakításban és pólusszámban, színüket tekintve a termékek túlnyomó többsége zöld, pár tétel esetén szürke vagy fekete. A sorkapcsokat kiváló mechanikai és elektromos paraméterek jellemzik, több nemzetközi hitelesítő szervezet (UL, VDE, IMQ) műszaki tanúsítványával rendelkeznek, és megfelelnek a szigorú európai műszaki direktíváknak, mint ROHS, REACH, WEEE stb.

Akik nyomonkövetik hírlevelinket, már olvashattak a Stelvio-Kontek nyákba ültethető csavaros sorkapcsainkról. Ebben a cikkünkben a cégünk kínálatában megtalálható egymásba dugható családokat és egy karos, csavarhúzó nélkül szerelhető típust mutatunk be. A termékek darabos kiszerelésben is megvásárolhatók, de nagyobb mennyiségek, csomagolási egységek vásárlása esetén jóval kedvezőbb árakat tudunk biztosítani. Kérjen árajánlatot!

Stelvio CPM sorozatCPF.jpgStelvio MRT3 sorozat A CPM/CPF/MRT3-sorozat tagjai tüskesor/lengő dugó típusú, párban használható sorkapcsok, 5,08mm és 7,62mm raszter távolságú típusok 2-12 pólusszámmal, terhelhetőségük (effektív) 320V/20A az 5,08mm típusok esetén, illetve 500V/20A a 7,62mm típusok esetén. A csatlakozó páros NYÁK-ba ültethető eleme a CPM kapható egyenes (NYÁK-ra merőleges) és 90°-os (NYÁK-al párhuzamos) kivitelben, az ellendarab a CPF és MRT3 pedig a lengő rész. A CPM és CPF/MRT3 sorkapcsok nem párban kaphatók, külön kell rendelni a lengő és beültethető darabokat a pólusszám és a raszter távolság figyelembevételével.
STELVIO MRT8 sorozatSTELVIO MRT9 sorozat Az MRT8/MRT9-sorozat tagjai tüskesor/lengő dugó típusú, párban használható sorkapcsok, 3,81mm raszter távolságú típusok 2-pólustól egészen 20-pólusig, terhelhetőségük (effektív) 200V/12A. A csatlakozó páros NYÁK-ba ültethető eleme a MRT9 kapható egyenes (NYÁK-ra merőleges) és 90°-os (NYÁK-al párhuzamos) kivitelben, az ellendarab az MRT8 pedig a lengő rész. A MRT9 és MRT8 sorkapcsok nem párban kaphatók, külön kell rendelni a lengő és beültethető darabokat a pólusszám és a raszter távolság figyelembevételével.
MRT1.jpg Az MRT1-sorozat tagjai gyors-csatlakozó típusú, karos, rugós kábel rögzítésű, 5mm raszter távolságú típusok 2-3 pólusszámmal, terhelhetőségük (effektív) 250V/10A.

 

A Stelvio-Kontek sorkapcsokat megtalálja WEBoldalunkon, ehhez a kereső mezőbe írja be a „ Stelvio ”-kereső szót, és a megjelenő egyéb Stelvio-Kontek termékek mellett megnyitja a „ Sorkapcsok NYÁK-ba ” elnevezésű termékcsoportot. A megjelenő cikkek felett található kiválasztó mezőkben tovább lehet szűkíteni a találatok számát a megfelelő termékcsalád, raszter, pólusszám vagy egyéb paraméter kijelölésével.