Kategóriák

Kiváló minőségű hűtőbordák TO-220 tokozásokhoz

A kiemelkedő minőségű Fischer Elektronik gyártó hűtőbordái közül a TO-220 tokozáshoz használható raktári kínálatunkat mutatjuk be.

Termékismertető

Az elektronikai készülékek stabil működésének, hosszú élettartamának fontos előfeltétele a stabil hűtés, a működés közben keletkezett hő hatékony elvezetése. Erre a célra különféle profilú hűtőbordákat alkalmazunk az elektronikában. Ezeknek a legfontosabb paramétere a hőellenállás, vagyis az a képesség, hogy milyen hatékonysággal veszi át a keletkezett hőt a hűtött alkatrészről és adja át a környező levegőnek, akár természetes, akár ventilátorokkal elősegített levegő áramlás útján.

 

A német Fischer Elektronik az elektronikában alkalmazott mechanikai kiegészítő alkatrészeket gyárt. A termékeket minden igényt kielégítő kiváló minőség jellemzi. A széles termékpaletta egyik fő szegmensét az elektronikában alkalmazott hűtőbordák adják. A választék rendkívül széles, a kis méretű, tranzisztorokra szerelhető hűtőbordáktól a méteres hűtő profilokig. A hűtőbordák profilja, mechanikai kialakítása, kiváló felületi minősége azt eredményezi, hogy az adott hűtőborda a lehető legalacsonyabb hőellenállással rendelkezik.

A széles kínálatból a leggyakrabban alkalmazott, cégünknél raktári típusú, kis méretű TO-220-as tokozású teljesítmény félvezetőkre kialakított hűtőbordákra szeretnénk felhívni a figyelmet. Ezekre szinte minden lineáris feszültség stabilizátort és teljesítmény kapcsoló eszközt tartalmazó készülékben szükség van. Megtalálható sokféle méretben és profil kialakítással. A felhasználók a disszipált teljesítmény és a rendelkezésre álló hely ismeretében megtalálhatják az igénynek megfelelő hűtőbordát. A rögzítés módja lehet csavaros, szorító, becsúsztatható vagy acél rugós lappal rögzíthető. A TO-220 tokozásokhoz megfelelő hűtőbordákat megtalálja a WEB-oldalunkon a „220” kereső szó szó beírásával, majd a megjelenő cikkcsoport találatok között válassza ki a „Hűtőbordák” cikkcsoportot.

A Fischer Elektronik cég kínálatából a bemutatott hűtőbordákon felül sok egyéb mechanikai alkatrészt kínálunk partnereinknek raktárról. Ezek közül egyik fontos csoport a minőségi fém műszerdobozok. Keresse a Fischer Elektronik cég termékeit WEB-oldalunkon.

 

A hűtőbordák jellemzői:

  • Kiváló termikus paraméterek,
  • eloxált fekete vagy natúr alumínium felület,
  • ónozott forr tüskék egyes típusoknál,
  • többféle rögzítési mód.