Kategóriák

Minőségi NIC elektrolit kondenzátorok

Tápegységekben használatos egyenirányított egyenfeszültségek stabilizálásához és alacsony frekvenciás váltóáramú összetevők kiszűréséhez a japán NIC Components elektrolit kondenzátor kínálatunkat ajánljuk.

Termékismertető

Az elektronikai készülékek elengedhetetlen alkatrésze az elektrolit kondenzátor. Minden hálózati tápegységben megtalálhatók, mint energia tároló kapacitások, függetlenül attól, hogy a tápellátás lineáris vagy kapcsolóüzemű tápegységekkel van-e megoldva. A második alkalmazásra ún. alacsony ekvivalens soros ellenállású (ESR) elektrolit kondenzátorokat alkalmaznak.

A japán NIC cég a kiváló minőségű passzív alkatrészek gyártója, melynek magyarországi disztribútoraként a kínálatukból sokféle passzív termékét tudjuk kínálni partnereinknek raktárról. Ezek közül a kiváló minőségű elektrolit kondenzátorokat szeretnénk figyelmébe ajánlani.

Az általános felhasználásra az NRSS 85°-os, vagy a széles hőtartományban üzemelő NRWS 105°-os, illetve az NRE-SW 105°-os alacsony profilú radiális elektrolit kondenzátor csoportokat ajánljuk.

Nagy kapacitás értéket igénylő, illetve nagy feszültségű alkalmazásokra a standard radiális típusok mellett a forrtüskés (SNAP-IN) típusokat ajánljuk, az NRLR, illetve az NRLRW nagy feszültségű családot.

Kapcsolóüzemű tápegységekben alkalmazhatjuk az alacsony ekvivalens soros ellenállású (ESR), radiális típusokat, mint az NRSG vagy az NRSZ.

Amennyiben felületszerelt kondenzátorokat alkalmazunk választhatjuk a 85°-os NACE, illetve a széles hőmérséklet tartományú 105°-os NACEW, valamint az alacsony ekvivalens soros ellenállású (ESR) és magas hőmérsékletű NACZ családokat.

A NIC elektrolit kondenzátorok megtekintéséhez írja be a WEB-oldalunkon a „NIC” kereső szót, majd a megjelenő találatok között válassza ki az „Elektrolit kondenzátorok” cikkcsoportba tartozó termékeket. A fenti paraméter mezőkben szűkítheti a keresést a megfelelő kapacitás, feszültség, tokozás vagy típus kiválasztásával. A fenti kondenzátor családok megtalálható a család nevének beírásával is.

 

Kínálatunkban megtalálhatók a fentieken kívül a NIC cég jó minőségű, nagy áramú SMD induktivitásai, ultra alacsony ESR értékű tantál kondenzátorai, valamint kiváló minőségű kerámia kondenzátorai.