0
Bruttó:
0.00 HUF
Nettó:
0.00 HUF
FONTOS ÜZENET

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy

2019. október 18-án pénteken

minden egységünk 12:00 óráig tart nyitva.

FONTOS ÜZENET

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy

2019. október 18-án pénteken

minden egységünk 12:00 óráig tart nyitva.

Kategóriák

Minőségi NIC hálózati szűrő kondenzátorok

Cikkünkben a hálózati zavarszűrésre használható japán NIC Components cég X2 biztonsági szabványú NPX és NPXH családját mutatjuk be.

Termékismertető

A japán NIC cég a kiváló minőségű passzív alkatrészek gyártója. Cégünk a NIC magyarországi disztribútora, ezért a cég sokféle passzív termékét tudjuk kínálni partnereinknek, raktárról. Cikkünkben a széles termékpaletta egyik csoportját, a hálózati szűrőkben alkalmazott tömb kondenzátorokat szeretnénk bemutatni partnereinknek.

Hálózati zavarszűrő áramkörökben kiváló megoldás az NPX és NPXH tömb kondenzátorok alkalmazása. A kondenzátor család tagjai megfelelnek a hálózati kondenzátorokra alkalmazott X2 biztonsági szabványnak. Az NPX család tagjai 275V AC vagy 310V AC effektív feszültségig, az NPXH család tagjai 330V AC effektív feszültségig használhatók. A kondenzátorok anyaga fémezett polipropilén fólia, magas impulzus tűrő képességekkel rendelkezik, valamint öngyógyuló tulajdonságú, vagyis ha a kondenzátor szigetelő anyaga túlfeszültség következtében átüt, akkor az átütés helye körül elég, elpárolog a fémezés, szigetelő gyűrű keletkezik és a kondenzátor továbbra is működőképes marad. A kondenzátorok radiális kivitelűek, a kivezetésük 25mm hosszú (15mm NPXH esetén) aminek köszönhetően NYÁK-lemezen kívüli szerelésre is alkalmasak, pl. sorkapocsba fűzhető. A kondenzátorok ROHS kompatibilisek, valamint sokféle nemzetközi tanúsítvánnyal rendelkeznek mint pl. UL, VDE, CQC, CE, ENEC stb.

A fent bemutatott NPX és NPXH kondenzátorok megtekintéséhez írja be a WEB-oldalunkon az „NPX” kereső szót. A fenti paraméter mezőkben szűkítheti a keresést a megfelelő kapacitás, feszültség vagy méret kiválasztásával.

Kínálatunkban megtalálhatók a fentieken kívül a NIC cég jó minőségű, nagy áramú, SMD induktivitásai, minőségi elektrolit kondenzátorai, ultra alacsony ESR értékű tantál kondenzátorai, valamint kiváló minőségű kerámia kondenzátorai.