Kategóriák

Kültéri RJ45 csatlakozás

Kínálatunkba bevezettük a Neutrik gyár EtherCON sorozatú IP65 védettségű UL50E tanúsítvánnyal rendelkező RJ45-ös NE8FDP-TOP csatlakozót. Cikkünkben főbb tulajdonságait foglaljuk össze.

Termékismertető

Kültéri készülékek, berendezések vezérléséhez, használatához szükséges lehet szabványos kommunikációs vonal csatlakoztatása pl. Ethernet hálózatot szabványos RJ45 csatlakozón keresztül. Miután a csatlakozást bontottuk, a készülék kültéri jellege miatt a csatlakozónak szennyeződés és fröccsenő víz ellen védettnek kell lennie. Ebben az esetben általában, minimum IP65 kategóriának megfelelő, szálló por és fröccsenő folyadék elleni védettség szükséges. Ezt a gyártók a csatlakozó robusztus kialakításával és záró-/védőfedők alkalmazásával biztosítják.

A NEUTRIK cég NE8FDP-TOP terméke kültéri alkalmazásra fejlesztett 8-pólusú, CAT5e kategóriába tartozó, ipari, RJ45 csatlakozó átvezető. A modult a készülék külső felületére lehet csavaros felfogatással felszerelni. Funkciója szerint a külső RJ45 aljzat jeleit átviszi a belső RJ45 aljzatra, ahonnan a készülék belsejében bármely CAT5e szabványnak megfelelő kábel segítségével tovább vezethető a jel. Ha a külső csatlakozást bontjuk, akkor az aljzat védőfedővel védhető a külső por és nedvesség ellen. A kültéri műanyag alkatrészek UV-stabil, UV-álló műanyagból készültek. A külső csatlakozás latch-típusú. Külsőleg csatlakoztatható NEUTRIK NE8MCX típusú lengő csatlakozó, vagy bármely más szabványos RJ45 lengő dugó, PATCH-kábel.

 

 

Az NE8FDP-TOP jellemzői:

  • Kategória: CAT5e,
  • csatlakozó típus: aljzat/aljzat,
  • szerelés: előlapra kívülről szerelhető,
  • védettség: IP65,
  • RoHS kompatibilis.

 

NE8FDP-TOP kínálatunkban:

CikkszámTípus
53-27-22 NE8FDP-TOP, RJ45 szerelhető, átvezető, fedővel, IP65