Kategóriák

Kiváló minőségű banándugók műszertechnikai célra

A nagy multú globális piacvezető Stäubli cég a mérőműszerek vezető gyártóinak legfőbb partnere. Cikkünkben az innovatív mechatronikai termékei közül most kiemeltük Önnek a teszteléshez és vizsgálathoz használható aranyozott, egymásba sorolható banándugókat, melyekből az öt alapszínt raktárról kínáljuk.

Termékismertető

A Stäubli cégcsoport a korábban MultiContact által gyártott kiváló minőségű műszertechnikai kábelek és műszertechnikai csatlakozók széles választékát kínálja az ipari felhasználások minden szegmensére.

A Stäubli műszertechnikai célokra kifejlesztett csatlakozói közül a 22.2626 gyári kódszámú 4mm-es banándugókat vezettük be a kínálatunkba. Ezek az ismert és kedvelt műszertechnikai csatlakozók megtalálhatók manapság szinte minden iskolai tanműhelyben vagy elektronikai laboratóriumban.

A 22.2626 vagy más elnevezéssel SLS410 4mm-es banándugók az aranyozott felületnek, valamint a MULTILAM rugós kialakításnak köszönhetően rugalmas, ugyanakkor stabil elektromos csatlakozást tesznek lehetővé kis átmenő elektromos ellenállással. A banándugók a hátsó oldalukon található aljzatnak köszönhetően sorolhatók, egymásba dughatók és így kényelmesen és egyszerűen kialakíthatók összetett elektromos csatlakozások. A 22.2626 banándugókba forrasztással lehet a műszerkábelt rögzíteni.

Amennyiben otthoni vagy munkahelyi, laboratóriumi vagy műhely felszerelés céljára keres flexibilis, mechanikai hatásokat elviselő kábeleket, vagy laboratóriumi csatlakozókat, válassza a cégünknél raktárról szállítható Stäubli termékeket.

Ha Stäubli műszertechnikai termékre van szüksége kérje eladóink segítségét a kiválasztáshoz, a nem raktári típusok beszerzésében is állunk rendelkezésre.

 

A 22.2626 csatlakozók jellemzői:

  • Kiváló elektromos, mechanikai és termikus paraméterek,
  • aranyozott kivitel,
  • flexibilis, rugós csatlakozás,
  • többféle színben.

 

Hírhez kapcsolódó termékek