Kategóriák

Kiváló minőségű, német gyártmányú szigetelt vezetékek

Gépek, berendezések, vezérlőszekrények - évek óta ellenőrzik, szabályozzák, továbbítják az adatokat akár extrém körülmények között is, és ez nem minden esetben "wireless", hanem "old school", vezetékes összeköttetéssel. Ahhoz, hogy ez kifogástalanul tudjon működni, megfelelő minőségű vezetékeket kell használni. Ismerje meg a Klasing Spezialkabel termékeit. Raktári kínálatunkból most az LiYV-T kábeleket ajánljuk figyelmébe!

Termékismertető

A Klasing Spezialkabel 1913 óta a kiváló, hagyományos magas német minőségi követelményeknek megfelelő kábelek gyártója. A cég a kisáramú, kisfeszültségű elektromos kábelek széles palettáját kínálja elektromos kötések kialakítására, valamint a kommunikáció, adatátvitel és audio/video átvitel felhasználásra. A cég széles termékpalettájából egyes termékcsaládokat raktári típusként kínálunk partnereinknek.

Az egyik termékcsoport az elektromos kötések kialakítására használt, általános kábelek csoportja. Az LiYV-t szigetelt, sodort kábel, ideális flexibilis kötések kialakítására, mindenféle elektromos berendezésben. Kínálatunkban 0,14mm²…0,5mm² vezeték keresztmetszetű típusokat kínálunk raktárról, de szükség esetén 0,75mm2…1,5mm2 típusokat is tudunk szállítani megbeszélés alapján. A színek széles palettája között válogathatnak ügyfeleink.

Keresse kínálatunkban a Klasing Spezialkabel LiYV kábeleket. WEB-felületünkön írja be az “LiYV”-kifejezést a fenti kábelek megkereséséhez, illetve a ’Klasing’-kifejezést a gyártó, cégünknél kapható összes termékének megtekintéséhez. Megvásárolhatók méteres kiszerelésben, illetve nagyobb mennyiségek vásárlása eseten, bizonyos típusoknál, gazdaságos, 100m-es tekercsen.

 

Az LiYV kábelek jellemzői:

  • kiváló elektromos, mechanikai és termikus paraméterek,
  • széles hőmérséklet tartomány: -30…+105°C,
  • égésgátló szigetelés IEC 60332-1-2,
  • VDE megfelelőség,
  • többféle színben
Hírhez kapcsolódó termékek