Kategóriák

NIC COMPONENTS

A NIC Components Corp. bemutatása

A NIC Components Corp. a Nippon Industries Co. Ltd. együttműködésével, több mint harminc éve gyárt és tervez passzív alkatrészeket. A tervezés, a nyersanyagok és a gyártási szakértelem integrálásával a NIC vezető szerepet tölt be a passzív alkatrész-technológiában.

Az alumínium elektrolit kondenzátorok alaptevékenységéből a NIC kiterjesztette termékkínálatát a tantál kondenzátorokra, kerámia kondenzátorokra, egyenáramú filmkondenzátorokra, vastag és vékonyfilm ellenállás termékekre, valamint a teljesítményinduktivitások, ferrit chipgyöngyök és RF alkatrészek egyre növekvő választékára.

A NIC "Élő támogatást" nyújt a weboldalukon keresztül, hogy segítse ügyfeleit az alkatrészek kiválasztásában és a műszaki útmutatásban. A NIC honlapja az iparág egyik legátfogóbb keresztreferencia-adatbázisát kínálja. A műszaki adatok, beleértve az alkalmazási jegyzeteket, az élettartam-tesztadatokat, a technológiai útmutatókat és a tervezési eszközöket.

A NIC olyan alkatrészeket tervez és gyárt, amelyek megfelelnek a mai feltörekvő és élvonalbeli technológiák követelményeinek.

Cégünk a NIC Components Corp. hivatalos magyarországi disztribútora.

 

NIC idővonal és történelem

  • 1982 - Megalakult a NIC Components Corporation az Egyesült Államokban.
  • 1990 - Megalakult NIC Components Corp. Nyugati parti iroda San Jose-ban, Kalifornia államban.
  • 1996 - Megalakult NIC Components Europe Ltd. az Egyesült Királyságban.
  • 1998 - Megalakult NIC Components Asia Pte Ltd. Szingapúrban.
  • 2000 ~ 2016 - Megnyiltak a NIC Components regionális irodái Kanadában, Malajziában, Hongkongban, Kínában, Tajvanon, Indiában, Mexikóban, Kínában, Indiában és Mexikóban.

 

 

NIC termékek kínálatunkban

 

 

Gyártóhoz tartozó termékek