Bruttó:
FONTOS ÜZENET

Ezúton tájékoztatjuk, hogy
2019. év végi nyitvatartási rendünk
 az alábbiak szerint alakul:

2019.12.07-i és 2019.12.14-i szombati munkanapokon minden egységünk ZÁRVA

-----------------------------------------------------
Idei utolsó munkanap:

KÖZPONT
2019. december 19. csütörtök
A 14 óráig felvett rendeléseket még aznap elküldjük.
Tervezett nyitás: 2020. január 7. kedd

Minden 2019. december 19. csütörtök 14.00 óra és 2020. évi első munkanapunk között érkezett megrendelés postázását az első munkanapunkon kezdjük.

SZEGEDI ÜZLET
Tervezett nyitás: 2020. január 7. kedd

A zárva tartás ideje alatt a rendeles@ret.hu és info@ret.hu címen, a www.ret.hu webshopból és faxon fogadjuk a megrendeléseket, melyek feldolgozása a nyitás után beérkezési sorrendben történik.

FONTOS ÜZENET

Ezúton tájékoztatjuk, hogy
2019. év végi nyitvatartási rendünk
 az alábbiak szerint alakul:

2019.12.07-i és 2019.12.14-i szombati munkanapokon minden egységünk ZÁRVA

-----------------------------------------------------
Idei utolsó munkanap:

KÖZPONT
2019. december 19. csütörtök
A 14 óráig felvett rendeléseket még aznap elküldjük.

SZEGEDI ÜZLET

Kategóriák

Tájékoztató a CIB Bank által nyújtott bankkártyás fizetésről

A bankkártyás fizetést teljes egészében a CIB Bank Nyrt. biztonságos, SSL protokollt használó kártyaelfogadó rendszere biztosítja. A Robtron Elektronik Trade Kft. által üzemeltetett vásárlási felületen Ön csak a termékeket választhatja ki, majd fizetéskor átirányítjuk a CIB Bank Nyrt. által üzemeltetett fizetőoldalra. A fizetési oldal működése a nemzetközi kártyatársaságok szabályai és biztonsági előírásai szerint történik. Webáruházunk csak a megrendeléssel kapcsolatos információkat, a bank pedig a fizetési tranzakcióhoz szükséges kártyaadatokat 128 bites SSL titkosítással kapja meg a Öntől. A fizetőoldal adatairól a Robtron Elektronik Trade Kft. nem értesül, azt csak a CIB Bank Nyrt. érheti el. Fizetést követően a tranzakció eredményéről a Webáruházunk tájékoztatja. Bankkártyás fizetés szükséges feltétele, hogy böngészője támogassa az SSL titkosítást.

A biztonságról

Az SSL, a Secure Sockets Layer elfogadott titkosítási eljárás rövidítése. A CIB Bank rendelkezik egy 128 bites titkosító kulccsal, amely a kommunikációs csatornát védi. A VeriSign nevű cég teszi lehetővé a CIB Banknak a 128 bites kulcs használatát, amely segítségével biztosítják az SSL alapú titkosítást. Jelenleg a világ elektronikus kereskedelmének 90%-ában ezt a titkosítási módot alkalmazzák. A vásárló által használt böngésző program az SSL segítségével a kártyabirtokos adatait az elküldés előtt titkosítja, így azok kódolt formában jutnak el a CIB Bankhoz, ezáltal illetéktelen személyek számára nem értelmezhetőek.

Elfogadott kártyák

A CIB Bank internetes fizetési rendszere a Mastercard/Maestro, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyával való fizetést teszi lehetővé.

Fizetés lépései

Kérjük, készítse elő kártyáját! A bankkártyával történő fizetéshez az alábbi adatokra lesz szüksége:
. Kártyaszám (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, 13-19 jegyű szám.)
. Lejárati dátum (A kártya előlapján dombornyomással vagy nyomtatással szereplő, hh/éé formátumú szám.)
. Érvényesítési kód (A kártya hátlapján az aláírási panelen található számsor utolsó három jegye {CVV2, vagy CVC2}. Amennyiben az Ön kártyáján nem szerepel ilyen kód, a fizető oldalon található, erre vonatkozó mezőt legyen szíves üresen hagyni!)

A kártyaadatok megadását követően a Fizetés gombra kattintva indíthatja el a tranzakciót.

A fizetést követően Ön visszatér a Robtron Elektronik Trade Kft. weboldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

A bankkártyával történő fizetés esetén a sikeres tranzakciót követően - ez a bankkártya érvényessége és a fedezet ellenőrzése utáni elfogadást jelenti -, a CIB Bank elindítja a Kártyabirtokos számlájának megterhelését az áru vagy szolgáltatás ellenértékével.

Amennyiben Ön nem kerül visszairányításra a fizetőoldalról a Robtron Elektronik Trade Kft. weboldalára, úgy a tranzakció sikertelennek minősül. Amennyiben a banki fizetőoldalon a böngésző "Vissza/Back" vagy a "Frissítés/Refresh" gombjára kattint, ill. bezárja a böngésző ablakot mielőtt visszairányításra kerülne az áruházba, a fizetés sikertelennek minősül.

Amennyiben a tranzakció eredményéről, annak sikertelensége esetén, okáról, részleteiről bővebben kíván tájékozódni, kérjük, vegye fel a kapcsolatot számlavezető bankjával.