Kategóriák

A RET Elektronika pénzügyi kockázata nagyon alacsony

AAA_logo

Nagy büszkeség számunkra, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján azok között a vállalatok között vagyunk, melyek pénzügyileg a legszilárdabb alapokkal bírnak. A Bisnode nemzetközi cégminősítő rendszer az üzleti megbízhatóságot nemzetközi szakértők által kialakított rendszer szerint méri.

A Robtron Elektronik Trade Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a vállalkozások 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Erre a minősítésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, ezért a Bisnode tanúsítvány szigorúan szakmai és független minősítése komoly elismerése munkánknak.

Miért fontos ez a tanúsítvány?

  • A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.
  • Az elnyert legmagasabb „AAA” minősítés azt jelzi, hogy a Robtron Elektronik Trade Kft. pénzügyileg kiemelkedően stabil és megbízható, valamint hogy a vele kialakítandó üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
  • A Bisnode minősítés többek között az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, a Cégbíróság, valamint a NAV által közölt hivatalos adatokon alapszik, ugyanakkor figyelembe veszi a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, a fizetési precizitást, valamint a cég demográfiai adatait, azaz a vállalat életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait is.

 

Cégünk büszke rá, hogy pénzügyi stabilitás szempontjából a magyar cégek élvonalába tartozik.