Bruttó:
FONTOS ÜZENET

Ezúton tájékoztatjuk, hogy
2019. év végi nyitvatartási rendünk
 az alábbiak szerint alakul:

2019.12.07-i és 2019.12.14-i szombati munkanapokon minden egységünk ZÁRVA

-----------------------------------------------------
Idei utolsó munkanap:

KÖZPONT
2019. december 19. csütörtök
A 14 óráig felvett rendeléseket még aznap elküldjük.
Tervezett nyitás: 2020. január 7. kedd

Minden 2019. december 19. csütörtök 14.00 óra és 2020. évi első munkanapunk között érkezett megrendelés postázását az első munkanapunkon kezdjük.

SZEGEDI ÜZLET
Tervezett nyitás: 2020. január 7. kedd

A zárva tartás ideje alatt a rendeles@ret.hu és info@ret.hu címen, a www.ret.hu webshopból és faxon fogadjuk a megrendeléseket, melyek feldolgozása a nyitás után beérkezési sorrendben történik.

FONTOS ÜZENET

Ezúton tájékoztatjuk, hogy
2019. év végi nyitvatartási rendünk
 az alábbiak szerint alakul:

2019.12.07-i és 2019.12.14-i szombati munkanapokon minden egységünk ZÁRVA

-----------------------------------------------------
Idei utolsó munkanap:

KÖZPONT
2019. december 19. csütörtök
A 14 óráig felvett rendeléseket még aznap elküldjük.

SZEGEDI ÜZLET

Kategóriák

A RET Elektronika pénzügyi kockázata nagyon alacsony

AAA_logo.jpg

Nagy büszkeség számunkra, hogy a Bisnode objektív cégminősítése alapján azok között a vállalatok között vagyunk, melyek pénzügyileg a legszilárdabb alapokkal bírnak. A Bisnode nemzetközi cégminősítő rendszer az üzleti megbízhatóságot nemzetközi szakértők által kialakított rendszer szerint méri.

A Robtron Elektronik Trade Kft. a Bisnode AAA (tripla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a vállalkozások 0,63 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata rendkívül alacsony. Erre a minősítésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, ezért a Bisnode tanúsítvány szigorúan szakmai és független minősítése komoly elismerése munkánknak.

Miért fontos ez a tanúsítvány?

• A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.
  • Az elnyert legmagasabb „AAA” minősítés azt jelzi, hogy a Robtron Elektronik Trade Kft. pénzügyileg kiemelkedően stabil és megbízható, valamint hogy a vele kialakítandó üzleti kapcsolat pénzügyi kockázata rendkívül alacsony.
  • A Bisnode minősítés többek között az Igazságügyi és Rendészeti Minisztérium, a Cégbíróság, valamint a NAV által közölt hivatalos adatokon alapszik, ugyanakkor figyelembe veszi a vállalatra vonatkozó pénzügyi információkat, a fizetési precizitást, valamint a cég demográfiai adatait, azaz a vállalat életkorát, tevékenységét, méretét, tulajdonosait, azok kapcsolódásait is.

Cégünk büszke rá, hogy pénzügyi stabilitás szempontjából a magyar cégek élvonalába tartozik.