Kategóriák

Diotec felületszerelt szupresszorok SMA-tokozásban

Előző cikkünk folytatásaként raktári kínálatunkból most az P4SMAJ tranziens szupresszor diódacsaládot ajánljuk figyelmébe a német Diotec cég kínálatából.

Termékismertető

A német DIOTEC cég a diszkrét félvezetők, főlek diódák és egyenirányító hidak specialistájaként ismert az elektronikai iparban. A széles választék lefedi a standard- és Schottky diódák, egyenirányító hidak, Zener-diódák, tranziens szupresszorok és egyéb speciális diódákat. A DIOTEC magyarországi disztribútoraként raktárról kínáljuk a cég által gyártott termékek nagy részét. Ezekből utoljára a miniatűr SMA (DO-214AC) tokozású tranziens szupresszorok kerültek bevezetésre a kínálatba.

A P4SMAJ-sorozat szupresszor diódái miniatűr SMA (DO-214AC) tokozásban találhatók, standard feszültség értékekre 5V-tól 170V-ig. Egyirányú (unidirekcionális) és kétirányú (bidirekcionális) típusok egyaránt rendelkezésre állnak. Alkalmazásuk ideális olyan áramkörökben, ahol a miniatűr méret fontos szempont, az elnyelt maximális impulzus teljesítmény nem haladja meg a 400 W értéket. Ha ettől nagyobb elnyelhető impulzus teljesítmény szükséges, akkor válasszuk a nagyobb SMB- és SMC-tokozású felületszerelt, illetve a furatszerelt típusokat. A P4SMAJ-sorozatból a leggyakrabban használt feszültség típusokat tudjuk adni raktárról, de a standard sorból egyéb feszültség értékek is szállíthatók megbeszélés alapján. Vásárlóink megtalálhatják ezeket a szupresszor diódákat ha a WEB-oldalunkon begépelik a P4SMAJ-karaktersort.

Cégünk kínálatában megtalálható a tranziens szupresszor diódák rendkívül széles választéka furatszerelt és felületszerelt tokozásban, szinte minden szabvány feszültség értékre, egyirányú és kétirányú kivitelben egyaránt.

 

A P4SMAJ-sorozat jellemzői:

  • Felületszerelt miniatűr tokozás,
  • 400W 10/1000µs impulzus elnyelés,
  • uni- és bidirekcionális típusok,
  • ROHS, REACH kompatibilis.

 

További DIOTEC cikkeink:
Diotec MMTL431A párhuzamos stabilizátor
Felületszerelt gyors egyenirányító diódák SMB és SMA-tokozásban
Nagy teljesítményű, felületszerelt szupresszor-diódák SMC-tokozásban
Diotec felületszerelt egyenirányító diódák
Maximális impulzus-teljesítmény minimális méretben

 

Hírhez kapcsolódó termékek