Kategóriák

Kiváló minőségű banándugók műszertechnikai célra

További Stäubli termékeket vezettünk be kínálatunkba! Cikkünkben az eddigiekben már bemutatott banánaljzatainkhoz ajánlunk ugyanolyan kiemelkedő minőségű banándugókat 5-féle színben.

Termékismertető

A Staubli cégcsoport tagjaként a MultiContact kíváló minőségű műszertechnikai kábelek és műszertechnikai csatlakozók széles választékát kínálja az ipari felhasználások minden szegmensére.

A Staubli/MultiContact műszertechnikai célokra kifejlesztett csatlakozói közül a 64.9195 gyári kódszámú 4mm-es banándugókat vezettük be újdonságként a kínálatunkba. A 64.9195 sorozat csatlakozói nélkülözhetetlen eszközök az iskolai tanműhelyekben, elektronikai laboratóriumokban, valamint egyaránt az egyetemi oktatásban és kutatásban.

A 64.9195 vagy más elnevezéssel L-409 4mm-es banándugók a kemény, nikkelezett felületnek, valamint a MULTILAM rugós kialakításnak köszönhetően rugalmas, ugyanakkor stabil elektromos csatlakozást tesznek lehetővé, kis átmenő elektromos ellenállással maximum 32A áram terhelhetőségig. A MULTILAM, egyedi kialakítású rugós technológiának köszönhetően a csatlakozók mechanikailag szorosan, mozgásmentesen rögzülnek a banánaljzatba. Ez a kialakítás az érintkező felületet is növeli, minimálisra csökkentve ezzel az átmenő elektromos ellenállást. A 64.9195 banándugókba csavaros rögzítéssel lehet a flexibilis műszerkábelt rögzíteni.

Amennyiben otthoni, munkahelyi, laboratóriumi vagy műhely felszerelés céljára keres flexibilis, mechanikai hatásokat elviselő kábeleket, laboratóriumi csatlakozókat, válassza a cégünknél raktárról szállítható Staubli/MultiContact termékeket. Ha MultiContact műszertechnikai termékre van szüksége kérje eladóink segítségét a kiválasztáshoz, a nem raktári típusok beszerzésében is állunk rendelkezésre.

 

Staubli 64.9195 banándugó rajz

 

 

Az 64.9195 csatlakozók jellemzői:

  • Kiváló elektromos, mechanikai és termikus paraméterek,
  • nikkelezett felület,
  • flexibilis, rugós csatlakozás,
  • többféle színben.

További Staubli cikkeink:
Kiváló minőségű banándugók műszertechnikai célra
Kiváló minőségű ultraflexibilis kábelek műszertechnikai célra
Kiváló minőségű szerelhető banánaljzatok műszertechnikai célra

 

Hírhez kapcsolódó termékek