Kategóriák

Műszerdoboz fali IoT eszközökhöz

Egy 65mm-es átmérőjű henger alakú, akár falra is szerelhető tetszetős új műszerdobozzal bővült a TEKO kínálatunk, amely IoT eszközök beépítésére ajánlunk.

Termékismertető

Az olasz TEKO cég tetszetős, jó minőségű alapanyagokból előállított műszerdobozai kedveltek a fejlesztők körében. A cég a felhasználók szinte minden igényét kielégítő széles termékválasztékkal rendelkezik, melynek egyik csoportja a kis méretű, falra szerelhető műanyag műszerdobozok. A csoport egyik új tagja az IO-TEK, aminek elsődleges felhasználási területe a falra vagy egyéb felületre szerelhető, kompakt IoT eszközök.

A IO-TEK doboz és az MT-IO fali tartó minőségi műanyagból készül. A doboz kerek, henger alakú 65mm az átmérője és 43 mm magas. Három csavarral záródik, a csavarokat az előlapra csavarható, gyűrű alakú esztétikai elem rejti el. A dobozhoz vásárolható külön fali rőgzítő, MT-IO, ami két részből áll. A fali tartó egyik részét fel kell erősíteni a dobozra, a másikat a falfelületre. A két tartó rész egymásba csavarható, és így a műszerdoboz egy oldalirányú elfordító mozdulattal (bayonet-záras módszer) könnyen eltávolítható a fali tartóról, illetve visszahelyezhető.

Cégünk kínálatában megtalálható az IO-TEK műszerdoboz és MT-IO fali tartó, fehér/világosszürke szín kombinációban.

A gyártó termékoldala: Tovább...

A IO-TEK és MT-IO műszerdobozok jellemzői:

  • fehér/világosszürke szín kombináció,
  • tetszetős dizájn,
  • falra szerelhető, fali tartó, könnyen bontható,
  • hely 2xAAA elemnek. Az elemtartó nem része a doboznak.

 

Teko IO-TEK műszerdoboz cégünk kínálatában:

CikkszámTípus
94-09-80 TEKO IO-TEK 1.30 henger alakú műszerdoboz IoT-eszközökhöz fehér/világosszürke
94-09-81 TEKO MT-IO.7 fali tartó szett IO-TEK dobozhoz, fehér