Kategóriák

Nagy teljesítményű, felületszerelt szupresszor-diódák SMC-tokozásban

Túlfeszültség impulzusok ellen védje áramköreit felületszerelt, gyors reagálású tranziens szupresszor diódákkal!

Termékismertető

Az elektronikai mérnöki gyakorlatban elengedhetetlen az áramkörök védelme túlfeszültség impulzusokkal szemben. Ezt manapság, a hagyományos varisztoros és egyéb megoldások mellett sokszor tranziens szupresszor-diódák beépítésével oldják meg. Ezek nagy előnye a hagyományos megoldásokkal szemben a gyors reagálási sebesség, és ezzel az áramkörök hatékony védelme. Egyaránt alkalmazzák egyenáramú hálózatokon és váltakozó áramú hálózatokon is. Az előzőekre egyirányú (uni-direkcionális), az utóbbiakra kétirányú (bi-direkcionális) típusok használhatók.

A német DIOTEC cég a diszkrét félvezetők ismert gyártója. A széles termékkínálat egyik szegmense a szupresszor-diódák, hagyományos furatszerelt, illetve felületszerelt kivitelben. Ezek közül cégünknél bevezetett raktári típus az 1.5SMCJ… felületszerelt szupresszor-dióda család. Főleg a gyakran használt feszültségtípusok találhatók meg a kínálatunkban, de néhány egyéb értékűt is bevezettünk raktári hozzáférésre. A diódák a szabványos 1500W/1milisecundum impulzus tűrési feltételt teljesítík. A tokozás szabványos SMC, JEDEC elnevezése DO-214AB. Az egyirányú típusok elnevezése A-val, a kétirányú típusok elnevezése CA-val végződik. Az 1.5SMCJ… felületszerelt szupresszor-diódákat kedvező áron kínáljuk, teljes egészében kiválthatók vele a más gyártók hasonló termékei, sok esetben kedvezőbb áron.

Kínálatunkban megtalálható a furat- és felületszerelt szupresszor-diódák széles választéka, több gyártótól, többféle teljesítményben és kivitelben.

 

Az 1.5SMCJ… diódák jellemzői:

  •    felületszerelt miniatűr tokozás, SMC (DP-214AB),
  •    1500W/1msec. szabványos impulzus tűrés,
  •    egyirányú és kétirányú típusok,
  •    magas impulzus csúcsáram 100A,
  •    széles hőmérséklet tartomány: -50...+150°C.
Hírhez kapcsolódó termékek