Kategóriák

Nélkülözhetetlen kiegészítők berendezések szereléséhez

Elektronikai terméke készülékházba történő beszereléséhez gyűjtöttük össze raktári kínálatunkból a különféle kötegelőket, távtartókat, kábelátvezetőket és csavarokat.

Termékismertető

Az ördög a részletekben rejlik, tartja a közmondás. Ez igaz az elektronikai szakmában is, amikor egy készülék vagy berendezés összeszerelését, vagy az összeszerelés folyamatát akarjuk szabványos munkaleírás formájába önteni. A fő alkotóelemek mellett, mint pl. a NYÁK-lemezek, csatlakozók, összekötő kábelek és kábelkorbácsok, nélkülözhetetlenek az apró, jelentéktelennek tűnő kiegészítő alkatrészek is. Ilyenek pl. a kábel kötegelők, kábel rögzítők, zsugorcsövek, távtartók, rögzítő csavarok stb. Ezek a tervező fejében a kezdetben a „majd beszereljük valahogy” kategóriába tartoznak, és csak a munkafolyamat végső fázisában kerülnek elő.

Cégünk kínálatában nemcsak a lényeges alkotóelemek, félvezetők, passzív elemek, elektromos és mechanikai alkatrészek széles választéka található, hanem a fent említett apró mechanikai kiegészítő alkatrészek is partnereink rendelkezésére állnak. Ezekre szeretnénk röviden felhívni az ügyfeleink figyelmét, a teljesség igénye nélkül.

Kábelkötegelők a kínálatunkban: natúr és fekete, UV-stabil kivitelben, különféle rögzítési átmérőre, általában 100-as csomagban, de egyes típusok esetén darabszámra is. WEB-oldalunkon írja be a „kötegelő” szót. A megjelenő kábelkötegelők mellett kötegelő szerszámok is találhatók. Ebben a csoportban találunk öntapadós rögzítőt is kör profilú, szalagkábelek rögzítésére, valamint öntapadós talpat kábelkötegelőkhöz. Ez a csoport tartalmazza a kábelkötegek összefogására és rögzítésére szolgáló kábelkötegelő spirálok széles választékát is. A különféle kábelrögzítők, egyéb termékek mellett megtalálhatók az „öntapadó” kereső szó beírásával is. Ezekhez a termékekhez eljuthat a bal oldali cikkcsoport fában a Kábelek és vezetékek -> Kiegészítők kábelekhez kiválasztásával.

Kábel átvezetőket, tömszelencéket az „átvezető”, vagy a „tömszelence” kereső szavak beírásával, hívhatja be, vagy a bal oldali cikkcsoport fában a Kábelek és vezetékek->Kiegészítők kábelekhez kiválasztásával. Itt láthatók a különféle kábel átvezetők kerek, illetve lapos kábelekhez, tömítő gyűrűk, valamint a szabványos, széles körben elterjedt, IP68-védettségű, tömszelencék PG7…PG21 nagyságban. Itt találhatók, IP55-védettségű, 90°-os tömszelencék is. Ebben a csoportban vannak a különféle kábelvédő szövetek is méteres vagy dobozos kiszerelésben.

A Mechanikai alkatrészek csoportot lenyitva láthatók a különféle csavarok, csavaranyák és alátétek, melyek elengedhetetlen elemei a mechanikai szerelésnek. Ezek az elektronikai szerelésben gyakran alkalmazott M2.5, M3 és M4 szabvány szerinti, fém vagy műanyag csavarok, anyák és alátétek, többféle DIN szabvány szerinti csavartípusok.

A Mechanikai alkatrészek csoportot lenyitva úgyszintén megtalálhatók a különféle Távtartók, több hosszúságban, különféle külső/belső menet konfigurációval, fém és műanyag kivitelben.

A fenti kiegészítő mechanikai alkatrészek mellet sok egyéb más elektromos és mechanikai alkatrészt is megtalálnak partnereink a WEB-oldalunkon. Keresse az Ön számára szükséges termékeket a webshopunkban, illetve kérje eladóink segítségét +36 62 554-600 telefonszámon.