Kategóriák

USB Type-C töltő és szinkron kábelek mobil eszközök számára

Raktári, szerelt kábel kínálatunkból most a kedvező árú USB Type-C típusú csatlakozóval ellátott mobil eszközök töltéséhez és adatátviteléhez használható típusokat mutatjuk be

Termékismertető

Korunk egyik meghatározó és kikerülhetetlen jelensége a mobil kommunikáció, a mobil eszközök elterjedése. A modern világunk elképzelhetetlen mobil telefonok és hasonló eszközök nélkül, melyekkel ma már alap funkcióként telefonálás, üzenet küldés és internet böngészés mellet, fényképeket és videofelvételeket is készíthetünk. Ezeket elmenthetjük az asztali vagy hordozható számítógépünkre, amihez használhatunk univerzális USB töltő/szinkron adatkábelt, melyek az adatátvitel mellett töltőkábelként is szolgálnak a mobil eszközünk számára. A mai szabványos USB C-típusú töltő és adatátviteli kábelek már képesek a szabvány által előírt 5V/max. 3A töltő áramot továbbítani a mobil eszköz felé, amellett teljesítik az USB2.0 szabványnak megfelelő 480MBit/s, egyes kábelek pedig az USB3.0 szabványnak megfelelő 5GBit/s átviteli sebességet.

Cégünknél megtalálhatók az USB kábel szerelvények széles választéka, többek között az USB töltő/szinkron kábelek is. Ezek USB Type-C/USB Type-C dugó, vagy USB Type-A/USB Type-C dugó kombinációban kaphatók. Mindegyik lent felsorolt kábel alkalmas a töltő áram továbbításán felül adat kommunikációra is. Az egyik végén USB Type-A típusú dugóval szerelt kábelek a régebbi rendszerekkel való kompatibilitást szolgálják. A kínálatban található rugós, kihúzható, feltekeredő típus is, ami helytakarékos és könnyen hordozható.

 

USB Type-C töltő/szinkron kábelek kínálatunkban:

CikkszámTípus
55-04-84 USB-C töltő+SYNC kábel 2m, A-dugó + C-dugó USB 2.0 fekete
55-04-85 USB-C USB-A 3.0 kábel 2m, A-dugó + C-dugó USB 3.0 5Gbit/s fekete
55-04-86 USB-C USB-A 3.0 kábel 1m, A-dugó + C-dugó USB 3.0 5Gbit/s fekete
55-04-88 USB-C töltő+SYNC kábel, rugalmas, feltekerve A-dugó + C-dugó USB 2.0 fekete
55-05-78 USB-C töltő+SYNC kábel 1m, A-dugó + C-dugó USB 2.0 fekete
55-05-79 USB-C töltő+SYNC kábel 1m, C-dugó + C-dugó USB 2.0 fekete
55-05-80 USB-C töltő+SYNC kábel 0.5m, C-dugó + C-dugó USB 2.0 fekete