0
Bruttó:
0.00 HUF
Nettó:
0.00 HUF
FONTOS ÜZENET

Szegedi üzeltünket 2020.03.30-tól
határozatlan ideig zárva tartjuk!
Bruttó 6999 Forint fölött
előreutalás esetén
ingyenes szállítás.
További részletek

FONTOS ÜZENET

Szegedi üzeltünket 2020.03.30-tól
határozatlan ideig zárva tartjuk!
Bruttó 6999 Forint fölött
előreutalás esetén
ingyenes szállítás.
További részletek

Kategóriák

Koronavírussal kapcsolatos tájékoztatás

Tisztelt Partnerünk!

Bár a globális COVID-19 járvány következményei egyenlőre beláthatatlanok, a Robtron Elektronik Trade Kft ebben a bizonytalan helyzetben is mindent megtesz annak érdekében, hogy biztosítsa munkavállalóinak és partnereinek egészségét és biztonságát, emellett a beérkező rendeléseket, ajánlatkéréseket teljesítse, napi ügyviteli feladatait ellássa.

 

A kialakult helyzetre való tekintettel társaságunk azon részlegeinél, ahol az otthoni munkavégzés megoldható, bevezetésre került a "home office". Ebből adódóan néhány adminisztrációs feladatot az eddigiektől eltérő módon vagyunk kénytelenek megoldani. Ezek közé tartozik, hogy az értékesítő kollégákat nem minden esetben lehet az eddig megszokott telefonszámokon elérni.

Átmeneti változtatásaink:

  • A szegedi üzletünk 2020.03.30-tól határozatlan ideig zárva.
  • Raktárunk a megfelelő óvintézkedések mellett teljes kapacitással üzemmel, igyekszünk pontosan, gyorsan raktárról teljesíteni a megrendeléseiket változatlan minőségben! A 15:00 óráig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a futárszolgálatnak. Ahhoz, hogy ezt hosszútávon tartani tudjuk a DÉLÉP-en történő rendelésátvételt határozatlan ideig beszüntetjük.
  • Bruttó 6999 Forint fölött kizárólag ELŐREUTALÁS esetén ingyenes a szállítás!

 

A kormányrendelet értelmében a GLS CsomagPontos szolgáltatást határozatlan időre szünetelteti a GLS. Kivételt képeznek ez alól az élelmiszerüzletek, a drogériák és a benzinkutak. A PostaPontoknál is olyan megoldást válasszanak, amelyek nem esnek egyelőre korlátozás alá - élelmiszerbolt, vagy benzinkút -, hogy ott bármikor átvehessék csomagjaikat.

A vírus terjedésével kapcsolatos információkat követjük, minden eladással, szállítással és működésünkkel kapcsolatos információról ezen az oldalon tájékoztatjuk Önöket.

Központi telefonos értékesítés és információkérés: (62) 554-600 és (30) 565-3004
Fax: (62) 554-610
Ingyenes fax: 06 80 824-610
E-mail megrendelés: rendeles@ret.hu
E-mail árajánlatkérés: arajanlat@ret.hu
Információ kérés: info@ret.hu

 

Köszönjük megértésüket és együttműködésüket!

Jó egészséget kívánunk!


Utolsó frissítés: 2020. március 27.