0
Bruttó:
0.00 HUF
Nettó:
0.00 HUF
FONTOS ÜZENET

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat,
hogy 2017. április 24-én
budapesti irodánk
ZÁRVA.

Nyitás 25-én kedden 9:00-kor.

---------------------------------------------------------

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. évtől szegedi üzletünk nyitva tartása az alábbiak szerint módosul:

 

Hétfő - Péntek: 8:30 - 16:30

Szombat: zárva

 

  

FONTOS ÜZENET

Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat,
hogy 2017. április 24-én
budapesti irodánk
ZÁRVA.

Nyitás 25-én kedden 9:00-kor.

---------------------------------------------------------

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 2017. évtől szegedi üzletünk nyitva tartása az alábbiak szerint módosul:

 

Hétfő - Péntek: 8:30 - 16:30

Szombat: zárva

 

  

Kategóriák

Segítség

Nem tudok bejelentkezni, "Hibás belépési adatok!" üzenetet kapok.

Ekkor 2 eset lehetséges:

 1. Nem létezik rendszerünkben az e-mail-címe. Rendszerünk új azonosítási módszerre állt át. Ezért a régi weblapunkon megadott azonosítási adatok itt nem működnek. Kérjük Önt, regisztráljon újra! Ha le szeretné ellenőrizni, hogy létezik-e az e-mail címe kérjük olvassa el a "Nem tudom, hogy az e-amil címemmel regisztráltam-e már az oldalra" pontot.

 2. Nem jó a megadott jelszó.

 

Nem tudom, hogy az e-mail címemmel regisztráltam-e már az oldalra

Amennyiben le szertné ellenőrizni, hogy az e-mail címe szerepel-e az új rendszerünkben, akkor kattintson az Elfelejtett jelszó gombra. Írja be az e-mail címét, és kattintson a Küldés gombra.

 1. Ha létezik az e-mail címe akkor rendszerünk kiküld egy új linket a beírt címre. Ebben egy linket küldünk Önnek, amire kattintva visszajut weblapunkra, ahol meg kell adnia egy új jelszót.

 2. Ha nem létezik az e-mail címe, akkor a "Nem tudjuk kiküldeni az e-mailt, mert ez az e-mail cím nem létezik rendszerünkben." üzenetet kapja. Ez esetben kérjük regisztráljon rendszerünkben e-mail címével.

 

Létezik az e-mail címem, beírtam az új jelszót, mégse enged belépni az oldal

Ez csak akkor fordulhat elő, ha valamilyen okból kifolyólag nem jutott el Önhöz még a regisztáció folyamán az aktiváló e-mail. Amíg nem aktív a fiók, hiába módosítja a jelszót. Kérem nézze meg levelezőfiókja SPAM mappájában is, hogy véletlenül nem került-e oda az aktiváló e-mail. Ha megtalálta, kérjük kattintson az aktiváló linkre! Ha mégsem találja ezt az e-mailt, akkor kérjük küldjön üzenetet nekünk az info@ret.hu e-mail címre, vagy hívja munkaidőben a +36 62 554-600-as központi számunkat. Ekkor munkatársunk leellenőrzi e-mail címét rendszerünkben, és ha létezik a címe küldünk egy új aktiváló e-mail. Ha továbbra sem kapja meg, elképzelhető, hogy email fiókja nem tud fogadni tőlünk üzenetet. Ebben az esetben kézzel ugyan kérésre aktiváljuk, de ebbe a levelezőfiókba a továbbiakban sem fogunk tudni küldeni üzentetet. Javasoljuk regisztráljon másik e-mail-címmel!

 

Hogyan tudom módosítani a Számlázási és Postázási adataimat

 1. Jelentkezzen be!

 2. Kérjük kattintson a Profil oldalára! A lap alsó részében találja a weblapunkon rögzített Számlázási- és Postázási címeit.

 

Ha nincs elmentett adata:

 1.  Akkor Ön nem talál itt semmilyen adatot. Vagyis Ön még nem küldött be nekünk megrendelést ezen a weblapon. Ez esetben kérjük állítson össze egy rendelést, és küldje el nekünk. Ekkor a beküldött adatok már szerepelni fognak a Profil oldalán.

 

Ha van elmentett adata:

 1. Akkor a felvitt adatsorok végén található piros "Szerkesztés" gombra kattintva majd elvégezve a kívánt módosítást az "Adatok mentése" gomb megnyomása után rögzítjük adatainak módosítását.

 2. Ha csak Számlázási címét látja, akkor Ön bejelölte beküldéskor a "A szállítási cím megegyezik a számlázási címmel" jelölőnégyzetet, ezért a két érték megyegyezik. Ez esetben is a piros "Szerkesztés" gombra kattintva, majd a kívánt adatok módosítása után az "Adatok mentése" gombra kattintva tudja elmenteni módosításait.

 

Amennyiben törölni szeretné valamely adatát, úgy kattintson a "Töröl" gombra.

 

 

Gyorskereső használata

Az oldal tetején található gyorskereső egyelőre RET-cikkszámra, Terméknévre, Termék leírásra és Gyártói kódra keres. Kereséskor nem veszi figyelembe a Szóköz, kötőjel, és egyéb speciális karaktereket, pl µ, φ, ±, vagy % stb. Ezért kereséskor csak és kizárólag abban a betűsorrendben keres, amilyen sorrendben a fent leírt mezőkben megtalálható a keresendő kifejezés.

Néhány példa és javaslat, hogy milyen sorrendben írja a keresendő termék szavait:

 • Kondenzátor: 220uF 250V - Kérjük a µ karaktert minden esetben u karakterrel helyettesítse. Először a kapacitás értéket, utána feszültségértéket írja be. A tizedes érték jelölésekor a vessző és pont karakterek között nem tesz különbséget programunk. A szóközt bárhogyan használhatja.

 • Ellenállás: 2.2 kohm 1W - Elöször az ellnállás értékét, utána a teljesítményt írja be. A tizedes érték jelölésekor a vessző és pont karakterek között nem tesz különbséget programunk. A görög Ω jelet kérjük Ohm szóval helyettesítse.  A szóközt bárhogyan használhatja.

 

 

Raktárkészlet részletezése

raktarkeszlet.gifAz egérmutatót húzza rá az adott termék Készleten: xxx db feliratra, és mellette megjelenik, hogy melyik raktárunkban hány darab található belőle. Javasoljuk, hogy ha szegedi üzletünkben szeretné megvásárolni termékeinket, előtte tájékozódjon az üzletünk készletinformációjáról. A gyorsabb kiszolgálás érdekében kérjük állítsa össze weblapunkon rendelését, majd küldje el nekünk. Visszajelzésünk után fáradjon be üzletünkbe és vegye át az árut. Ez esetben nem csak az üzlet raktárkészletéből tudjuk teljesíteni a kiszolgálást.

 

 

 

Egyéb gyakori kérdések

Javascript void (0) üzenet

Ez tulajdonképpen nem hiba. Bár hibaként szokták vevőink jelezni felénk, hogy a "Tovább" gombra kattintva nem enged az oldal továbblépni. Az látható, hogy a "Tovább" gombra húzva az egérmutatót a böngészőablak bal alsó sarkában megjelenik a címben szereplő "JavascriptT void (0) " üzenet. Viszont ha jobban megnézi az adott oldalt, pirossal bekereteztük a hiányzó szükséges adatokat. Ez(eke)t a hibá(ka)t kijavítva a "Tovább" gomb újabb megnyomása után már a következő oldalra fog tud lépni, és be fogja tudni fejezni a rendelést.